Cazuistica

Pentru ca niciodata nu vom dezvalui numele clientilor nostri, in continuare va vom prezenta cateva cazuri din ultimul an, pe care le-am rezolvat.

Intai de toate va dezvaluim faptul ca suntem agentia de casa a sportivilor, in special fotbalisti, si a vedetelor din showbiz. Majoritatea dintre ei au apelat la noi pentru a le supraveghea iubitele sau iubitii. Unul dintre cele mai mari magazine de instalatii sanitare a constatat ca majoritatea clientilor acuzau marfa de slaba calitate care le era furnizata. Desigur ca firma a aflat prin intermediul detectivilor nostri ca propriii angajati inlocuiau marfa din ambalaje si livrau binecunoscutele marfuri chinezesti.

Am acumulat experienta ca detectivi particulari in ultimii 20 de ani, iar acum o folosim pentru a va rezolva orice problema speciala legata de copiii, familia sau firma dumneavoastra, cu exceptia urmatoarelor:

– nu facem recuperari de bani (constituie infractiunea de talharie, prevazuta de Art. 211 Cod Penal)
– nu interceptam convorbiri telefonice (constituie infractiunea de violare a secretului corespondentei, prevazuta de Art. 195. Cod Penal).
– nu preluam cazuri in care, anterior detectivi ai altor firme au fost deconspirati intrucat ne este foarte dificil sa ne facem treaba asa cum trebuie.

Dar va putem oferi alte solutii care sa inlocuiasca aceste metode si care sa conduca la rezolvarea problemelor dumneavoastra.

detectiv investigatii

CAZUISTICA AGENTIE

Am acumulat experienta ca detectivi particulari in ultimii 20 de ani, iar acum o folosim pentru a va rezolva orice problema speciala legata de copiii, familia sau firma dumneavoastra