DESPRE NOI

Agentia Detectiv Expert, activa inca din anul 1990 si lider in domeniul investigatiilor private si filajului, este implicata in nenumarate cazuri atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice. Avem detectivi particulari cu insemnata experienta, atestati de Politia Capitalei si Inspectoratul General al Politiei Romane si care utilizeaza o tehnica moderna auto si video pentru rezolvarea eficienta a tuturor cazurilor.

Asiguram discretie, operativitate si inalta calitate a serviciilor oferite, straduindu-ne sa multumim in totalitate clientii. Ca dovada a multumirii clientilor nostri, stau comenzile cu care au revenit, dar si recomandarile catre cunoscuti.

Experienta acumulata ne asigura locuri fruntase in acest domeniu in ultimii 20 de ani, efectuand lucrari complexe si deosebit de complicate. Preturile pe care le practicam sunt corecte si accesibile atat firmelor cat si persoanelor fizice.

INVESTIGATIIECONOMICE

INVESTIGATIIANGAJATI

INVESTIGATIICONJUGALE

INVESTIGATIIDIVERSE

agentie investigatii private

CAZUISTICA AGENTIE

Am acumulat experienta ca detectivi particulari in ultimii 20 de ani, iar acum o folosim pentru a va rezolva orice problema speciala legata de copiii, familia sau firma dumneavoastra